Šta Ternion projekt?

Šta Ternion projekt?

Ternion je platforma razmjene licenciranih digitalnih, integrisanih usluga fiksne i trgovačkih portal. cilj nam je promovirati i promoviraju inovacije u financijama enkripciju povećanjem dostupnosti kriptografski finansijskih tržišta kombinirajući moderne financijske usluge i decentralizirana finansijskih sistema. Osim toga, Ternion ima za cilj da promoviše inovacije kriptografski finansija kroz zapravo razvoj profitabilnog poslovanja, razvoj kriptokonġità koji se promovira ne nagađanja, ali po prirodnim tržišne moći je.

U Ternion tim uvijek pokušava da predvidi tržištu. Molimo vas da pritisnu naše granične linije da biste dobili ono što svi pokušavaju da ospori. Stavljanjem naše povjerenje, možemo pripremiti budućnost živjeti zajedno sutra. Možete dobiti prvo iskustvo razmjene platformi ovdje, a možete vidjeti pogled na prve verzije. Iako je ova razmjena je udoban za institucionalne investitore, je zgodan i jednostavan za individualne investitore jer je mobilna platforma aplikacije i web aplikacije. Da bi se osigurala transparentnost i odgovornost, Ternion vrši se svake godine distribuira digitalne Znamo da su finansije su budućnost, ali neizbježne povezanosti sa tradicionalnim finansija naučio da shvatimo vrijednost.

Ekološke Ternión sistem:

Ekosistem je podržan od strane Ternion znak TRN korisnosti. Token je simbol TRN skladu sa ERC 20 izdata u Ethereum bloku lanca. Token TRN je glavni mehanizam plaćanja roba i usluga razmijenili kroz sve ekosistema Ternion.

U okviru Ternion ekosistem, svi mehanizmi koji ostvaruju prihod su usmjereni za finansiranje kontrolu nad Ternion likvidnosti. Kao finansijski model Ternion ovisi o tržištu električne energije prirode Ternion u likvidnosti, funkcija korisnosti znak Ternion je istina. TRN tokena su integrirani vrlo dobro u ekosistemu Ternion i služe kao sredstvo razmjene naknada generira poslovanje Ternion Ternion Exchange i plaćanja. Ovaj alat uređaj povećava potražnju za TRN tokena i vratili se u ekosistem za stvaranje ponude i cirkulaciju potražnje.

Karakteristike tokena Utility: Podrška likvidnosti

TRN je komunalnog sistema uređen kako bi se omogućilo korisnicima pristup razne pogodnosti u ekosistemu Ternion. Karakteristike komunalnih TRN uključuju Ternion Exchange, Ternion plaćanja, Fond likvidnosti Ternion

u Ternion Exchange: ovisno o troškovima transakcije

Ternion želi da ohrabri korisnicima da plate naknade za transakciju pomoću TRN tokena. Korisnici se potiču da koriste TRN tokena primajući značajne naknade popust transakcije. Ovaj potez transakcija u tri optužbe jasno faze. Kružne snabdijevanje TRN tokena odrediti trenutnoj fazi.

finansijski model: cijenu imovine iz tokenburn

Ternion, kako bi se olakšalo pouzdan novčanog toka, poslujemo u modelu centru finansijske je izgrađen na temelju tržišnih sila. finansijski model i ekosistem podržava simbolički Ternion osigurati Ternion dalje odgovarajuće. Ternion token (TRN) je bitan dio ekosistema, tri osnovna stuba Ternion, i funkcija Exchange, kao originalnoj valuti za Ternion plaćanja, i zaštite novčanog toka.

Tokenburn

Finansijski model baziran na simbol prikazivanje koja pruža mnoge važne prednosti. Token nivo izgaranje ovisi o prihodima koje ekosistema Ternion i ne može biti zajamčena. Da razjasni odnos između neiskorišteni prihoda i simbolički spaljivanje za doprinose, immudellaw tri scenarija

Prednosti Ternión:

obiman

Platforme su dostupni putem mobilnih aplikacija platformu i web aplikacija i korisni su ne samo za institucionalne investitore, ali i za pojedinačne investitore.

Transparentan i pouzdan

Ternion plan za obavljanje godišnje revizije poslovanja platforme i operacija kako bi se osigurala transparentnost i pouzdanost informisanjem budući napredak u cjelini.

usklađenost sa propisima

U Ternion Exchange, evropski trgovinski licence, evropskim smjernicama su sve zaštićene za na ukrcavanje za brzu provjeru.

24/7 kupaca Podrška

Platforma će podržati s punim radnim vremenom uslugu za kupce i može uključivati ​​top menadžmenta da pomogne klijentima u slučaju problema ili pitanja vezana Ternion.

Roadmap:

Naš glavni cilj da rade u ekosistemu Ternion je da se smanji količina izgubljenog vremena u ključnim fazama i donatori su u mogućnosti pristupiti ekosistem Ternion nakon javne aukcije. To daje odlučujuću prednost na konkurente imaju tendenciju da padne ponekad dugo nakon poroda ICO. Sljedeći putokaz sadrži sve ključne korake u razvoju Ternion ekosistema.

tim:

Detalji simbola prodaju:

Token: TRN

Protokol Token: ERC 20

Ukupno Ukupno: 95 miliona TRN

Pružanje tokena kupuju vrijeme unaprijed: 22,5 miliona TRN

Supply token u ICO: 53500000 TRN

Raspored prodaje: važi do 28 2018

ICO Datum:

Okrugli A: – 29 juna – 29. avgust kursu 1 TRN = 0,65 USD

Kolo B – 30. avgust – 30. oktobar, kurs: 1 TRN = 2.10 USD

Okrugli C – 1 novembra – 30. decembra Tečaj: 1 = 3.23 TRN

ICO kapa:

meke kapa: 5 mil $

Hard Ograničenja: 65 miliona $

Detaljne informacije:

Web stranice: https : //ternion.io/

Telegram: https : //t.me/TernionOfficial

Tinggalkan komentar