Ternion – Hybridní Crypto Exchange s Fiat Gateway a integrovanými obchodními službami

Ternion je regulovaná výplatní šifra se sídlem v Estonsku, která nabízí prvotřídní řešení výmazu a zpracování platebních příkazů typu fiat-to-crypto a crypto-to-crypto. Po získání licence na kryptocurrency podobnou licenci udělené NASDAQu, Ternion OÜ zahájí v roce 2018 plně funkční výměnnou platformu. 

Ekosystém Ternion se skládá ze tří pilířů: Ternion Exchange, Ternion Payments a Ternion Liquidity Fund. Ternion spojuje zabezpečení tradičních finančních platforem v rámci systému

výměna kryptocurrency. Ternion nabízí přispěvatelům bezproblémový přechod mezi starým světem fiatových měn a novým světem Cryptocurrencies. S nárůstem likvidity na centralizované burze bude Ternion Exchange zahrnovat platformu decentralizované výměny (DEX).

Celková tržní kapitalizace pro sektor kryptoobchodů se v posledních měsících roku 2017 náhle zvýšila o 600 miliard dolarů. Zatímco společnost Bitcoin vytvořila významnou část růstu, která v průběhu roku vzrostla o více než 200 miliard dolarů, existuje řada dalších alternativních kryptocurrencí ( Altcoins) sledoval stejný trend. Celkové objemy obchodování vzrostly ve stejném období a dosáhly maxima přes 50 miliard USD za 24 hodin, ve stejném rozsahu jako průměrný objem NYSE. Se zvětšenou poptávkou na obchodních platformách několik klíčových výměn trpělo Denial of Service (DoS), jelikož jejich infrastruktura nebyla připravena zvládnout tak rychlé zvýšení objemu obchodování. Konečným výsledkem pro uživatele byla pomalá obsluha, zmeškaná příležitost a v některých případech výrazné ztráty, protože obchodníci nemohli likvidovat své otevřené pozice
Ternion je hybridní kryptografická ústředna s fiat gateway a integrovanými obchodními službami.
  • Ternion Exchange je regulovaná, licencovaná a centralizovaná entita, která umožňuje krypto krypto, fiat na krypto a krypto k fiat obchodování. Ve fázi post ICO bude výměna hybridní. Umožní decentralizovanou výměnu s centralizovanou výměnou.
  • Zpracovatel plateb Ternion je platební brána, která může být implementována podle uvážení dodavatele a vydává karty svým uživatelům. Uživatelé mohou také použít debetní kartu k zaplacení prodejců. Dodavatelé se mohou rozhodnout, že budou za zboží a služby přijímat fiat nebo kryptohodnotu zavedením API Ternion do svého způsobu platby. To je možné díky integraci burzy do systému.
  • Fond likvidity Ternion podporuje dva obchodní modely a je zadní kostí burzy a platebního procesoru. Fond je také zodpovědný za zpětný odkup žetonů, který využívá čtvrtinu zisku společnosti a spaluje je v boji proti inflaci. Fond rovněž uchovává další čtvrtinu akumulovaných prostředků, aby získal likviditu pro budoucí expanzi společnosti Ternion na celém světě.
Tam je trend krypto trhu, který lze pozorovat tím, že se dívá na objem obchodování kryptografických výměn. Top tři burzy na trhu, Bitmex, Okex a Binance, jsou relativně nové a nenabízejí fiat-tocrypto obchodování.
Existují pouze staré výměny typu crypto-fiat, které mají stále menší objem obchodů než nové kryptografické ústředny. Například Kraken se podle CoinMarketCapu řadí na 11. místo, ačkoli začal fungovat dlouho před megatrou Crypto. 
Všechny nové burzy s největším objemem nenabízejí možnost provádět bankovní převody ve fiatových měnách, např. Huobi a Binance. Tam je nedostatek fiat na krypto výměny na trhu. A nová výměna Crypto to Fiat se může rozhodně stát prolomením trhu.
V rámci ekosystému Ternion se všechny vnitřní mechanismy vytvářející příjmy zaměřují na podporu fondu likvidity Ternion. Stejně jako finanční model Ternion spoléhá na přirozené tržní síly na podporu likvidity Ternionu, tak i funkčnost nástrojů Ternion token. Token TRN je výjimečně dobře integrován do ekosystému Ternion, který slouží jako způsob výměny poplatků vzniklých burzou Ternion a obchodem Ternion Payments. Tento užitný mechanismus může mít za následek vyšší poptávku po tokenu TRN, který je pak převeden zpět do ekosystému, čímž vznikne uzavřený cyklus nabídky a poptávky.

Parametr ICO Ternion (TRN tokenu) 
Token: TRN 
protokol Žetony: ERC20 
celková známka: TRN 95 milionů 
pre-prodejní vhozením mince: 22500000 TRN 
Přepravní tokenu pro ICO: 53500000 TRN 
Date Předprodej: Aktivní dokud 28. června 2018. 
Datum ICO: 
Round Na 29. června 29. srpna směnný kurz 0,65 USD TRN 1 
B Round 30, od 30. srpna do října, směnný kurz: 1 TRN 2.10 USD 
kole C 1. listopadu 30. prosince kurzové : 1 TRN 3, 23 USD
Měkký kryt: 5 000 000 Pevný 
kryt: 65 000 000
MARCIA TABLE
Q1 2018 
Začátek vývoje výměny.
T2 2018 
Veřejný prodej. Výměna domů
T3 2018 
Veřejný prodej.
Decentralizovaná uzavřená výměna beta pro čtvrtletí roku 2018 
. Výměna se vyměňuje za okraje. Rozvíjí se decentralizovaná výměna. Výměna likvidity v fondu peněz.
Q1 2019 
Začíná vývoj plateb společnosti Ternion. Zahajuje se decentralizovaná výměna. Advance bonus pro uzavřené beta platby.
T2 2019
Zahajte platby.
TÝM
Podrobné informace:
Webové stránky: https://ternion.io

Tinggalkan komentar